Naša činnosť

Fotky a články z našej činnosti. Našu činnosť je možné nájsť aj na sociálnej sieti https://www.facebook.com/DZBCO/


Nedávno sme organizovali spolu s DHZ Štvrtok na Ostrove - ÖTT Csallóközcsütörtök a Hasičský a záchranný útvar hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy niekoľkodňové komplexné cvičenie v obci Štvrtok na Ostrove s cca 60 účastníkmi.

Dnes sme zasahovali v obci Ižkovce, kde sa včera utopil 18-ročný mladík. Hasičská záchranná brigáda Humenné so svojimi potápačmi, policajný psovodi, Horská záchranná služba, Dobrovoľné hasičské zbory z okolitých obcí, ale aj miestni občania bojovali v neznesiteľných horúčavách o to, aby sa telo našlo čo najskôr.

Včera naši členovia vykonali vzdelávanie na úseku prvej pomoci a použitia plynových masiek v rámci detského tábora, ktorý je organizovaný na pôde Akadémia Policajného zboru v Bratislave, súčasne sme priviezli na ukážku aj naše sanitné vozidlo, aby sa tak deti mohli pozrieť, čo sa v takej sanitke nachádza vzdelávanie v oblasti záchranárstva a...

Vzdelávanie

11.07.2024

Dňa 13.6. vykonal dobrovoľník civilnej ochrany ukážku poskytovania prvej pomoci pre zamestnancov Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny Senica, v rámci ich športového dňa.

Prinášame vám mesačný výkaz práce. Tento krát za mesiac jún. Znova sa lámali rekordy v našich činnostiach v rámci územia Slovenskej republiky.

Dnes nám prišiel veľmi pekný ďakovný list od p. krajského riaditeľa Hasičský a záchranný zbor - Bratislavský kraj pána plk. Ing. Dušana Timka, za našu materiálnu podporu profesionálnym a dobrovoľným zasahujúcim príslušníkom počas nedávneho požiaru v Podunajských Biskupiciach. Ďakujeme za tento list, je to príjemná motivácia pre našich členov, aby...